HATIRLA SEVGILI DIZISI -- BOLUMLERI - VIDEOLARI: Kasım 2007

HATIRLA SEVGILI DIZISI -- BOLUMLERI - VIDEOLARI

hatırla sevgili dizisi,bölümleri,müziği,müzikleri,fragman,fragmanları,mp3,yeni bölümleri,atv,Beren Saat,michelle,Cansel Elçin,Okan Yalabık,Avni Yalçın,Engin Şenkan,Lale Mansur,Ayda Aksel,Hüseyin Avni,Danyal,Nergis Öztürk,resimleri,indir,video,izle,seyret,faruk teber,şevket,rıza,menderes,hatırla sevgili

24 Kasım 2007 Cumartesi

hatırla sevgili 42.bölüm videoları


1.KISIM


2.KISIM



3.KISIM


4.KISIM



5.KISIM


6.KISIM



7.KISIM


8.KISIM

Etiketler: , , , ,

23 Kasım 2007 Cuma

hatırla sevgili 42.bölüm özeti


HATIRLA SEVGİLİ
Bölüm 42 / Yeni Bölüm
23 Kasım Cuma 22:10'da


BÖLÜM ÖZETİ:

Bütün aile Sıkıyönetim Mahkeme’sinin kapısında nefeslerini tutarak dava sonucunu beklerler. Acaba Ahmet, yataklıkla yargılanan Yasemin ve Necdet’i cezaevinden çıkarabilecek midir? Rüya, Ahmet’in başarılı olacağına yürekten inanmaktadır. Mahkeme çıkışı, Rüya’nın Ahmet’e baba demeye başladığını duyan Necdet, sarsılır. Demek o cezaevindeyken Ahmet’le Rüya iyice yakınlaşmıştır. Yasemin ve Ahmet mutluluklarının tadını çıkarırken, Ahmet’in Rüya ve Yasemin’e yaptığı sürpriz anne kızı çok mutlu eder. Deniz Gezmiş de tahliye olmuş ve artık gerilla hareketini başlatmaya karar vermiştir. Dağa çıkmak için devrimci arkadaşlarıyla görüşmeler yapar.

Etiketler: , ,

Hatırla Sevgili 42.Bölüm Fragmanı

Etiketler: , ,

18 Kasım 2007 Pazar

hatırla sevgili 41.bölüm videoları


1.KISIM


2.KISIM


3.KISIM



4.KISIM


5.KISIM


6.KISIM



7.KISIM


8.KISIM


9.KISIM

Etiketler: , , ,

16 Kasım 2007 Cuma

hatırla sevgili 41.bölüm özeti

HATIRLA SEVGİLİ
Bölüm 41 / Yeni Bölüm
16 Kasım Cuma 22:10'da


BÖLÜM ÖZETİ:

Yasemin ve Necdet, kaçak kişileri sakladıkları iddiasıyla polis tarafından gözaltına alınırlar. Polis, Rüya’yı babası Ahmet’e teslim eder. Yasemin cezaevindeyken Rüya, Ahmet’in yanında kalacaktır. Yasemin ve Necdet’in kendi yüzünden cezaevine girdiğini düşünen Deniz suçluluk duygusundan perişan haldedir. Işık da Deniz’den Yasemin ve Necdet için hesap sorar. Ahmet, sevgilisi ve Necdet’in avukatlığını üstlenmiştir. Ne yapıp yapıp mahkemede suçsuzluklarını ispat etmesi gerekmektedir. Bu Rüya’yla ilişkisinin düzelmesi için de önemlidir. Küçük kız iki aydır göremediği annesini artık çok özlemiştir. Mahkeme günü bütün aile adliyede toplanmıştır. Ahmet omuzlarında taşıdığı büyük sorumlulukla davaya girer. Bakalım, hakimi ikna edip Yasemin ve Necdet’i cezaevinden çıkaracak mıdır?

Etiketler: , , ,

hatırla sevgili 41.bölüm fragmanı

Etiketler: , ,

hatırla sevgili 41.bölüm fragmanı

Etiketler: , ,

13 Kasım 2007 Salı

Dizi uçar gider, müziği kalır

Son yıllarda severek izlediğimiz dizilerin ve filmlerin müzikleri, en az kendileri kadar ilgi görüyor. Aslında bu, dizilere has birşey değil. Tarihimizde müzikleri unutulamayan bir sürü film var. Ekonomik olarak zor günler geçiren müzik yapımcıları, bu durumdan çok menmun. Biraz da olsa nefes almak için sevilen dizilerin müziklerini albüm haline getiriyorlar. Biraz geriye gidersek toplumsal hafızamızdaki en güzel film karelerinden birine ulaşırız. ‘Selvi Boylum Al Yazmalım’da Türkan Şoray’ın iç sesi konuşur: “Sevgi nedir? Sevgi emektir…” Atıf Yılmaz’ın 1977 yılında Cengiz Aytmatov’un romanından uyarlayarak beyazperdeye taşıdığı ‘Selvi Boylum Al Yazmalım’, en az görüntüleri, diyalogları kadar, Cahit Berkay imzalı müzikleriyle de kazındı belleğimize. Yine Türkan Şoray ve Kadir İnanır’ın başrolünü paylaştığı 1970 yapımı ‘Dönüş’ filmindeki Seha Okuş’un ‘Hasretinle Yandı Gönlüm’ü unutmamak gerekir.
Türk sinemasında 70’li yıllar boyunca pek çok yönetmenin, filmlerinde müziği, ‘anlamı taşıyan, izleyiciye vermek istediği duyguyu doğrudan hissettiren’ bir biçimde kullandığını gözlemleyebiliriz. Örneğin Yılmaz Güney, ‘Arkadaş’ filminde Şanar Yurdatapan ve Atilla Özdemiroğlu’nun bestelediği ‘Arkadaş’ı kullanırken doğrudan, anlamı müzikle ifade etmekteydi.
Kimi zaman ise anlamı daha dolaylı biçimde ifade eden ama mekan ve görüntülerle bütünleşen bir müzik kullanımına rastlıyoruz sinemamızda. ‘Eşkıya’nın ‘tüm zamanların en çok satan film müziği’ olarak Erkan Oğur’un imzasını taşıyan müzikleri bu kategoride değerlendirilebilir belki.

***
Diziler unutuluyor; ama müzikleri asla

Bugün film endüstrisini yeni yüzlerle ve oluşturduğu yeni piyasayla besleyen dizi endüstrisi de, dizi müzikleri aracılığıyla yine toplumsal belleğimize şarkılar kaydetmekte. Başarılı olan dizi müzikleri, bazen dizide olup bitenin önüne geçiyor. Örneğin Nail Yurtsever imzalı ‘Ihlamurlar Altında’nın müziklerinden oluşan albüm satış rekorları kırıyor, ‘Hatırla Sevgili’ dizisinin müzikleri ‘en çok satan’ albümlerin arasında yer alıyor. Dizi müzikleri için özel kategoriler bile var artık yarışmalarda. Örneğin Gökhan Kırdar’ın Beyaz İnci yarışmasında ‘Yabancı Damat’la ‘en iyi dizi müziği’ ödülünü aldığını görüyoruz. Unutulmaz dizi müzikleri deyince benim aklıma İncesaz ve Cengiz Onural imzalı ‘İkinci Bahar’ dizisinin müzikleri geliyor hemen. Ya da Çağan Irmak’ın kendi sevdiği müziklerle bezediği ‘Asmalı Konak’. Yurtdışında dizi müziği fenomeni ne alemde, diyecek olursak ‘Sex and the City’de müzikleri kullanılan Arjantinli grup Gotan Project’i, hatta daha gerilere gidecek olursak 1968’de BBC’de yayınlanan ‘Light Flight’ dizisinin aynı isimli jenerik şarkısını yaparak bir yıl kadar listelerde bir numara kalan Pentangle’ı hatırlayabiliriz. Dizide ne olup bittiğini hatırlayan pek yok bugün. Oysa şarkı, Pentangle dağıldıktan yıllar sonra bile hâlâ yaşı tutan herkesin hatırında.
Her gün yüzlerce yeni şarkının piyasada dinleyicisini aradığı, bir şarkıyı kaç kez duyacağımıza medyanın karar verdiği şu günlerde, dizi müzikleri bir şarkıyı sevip, hatırlayabilmek için gereken tekrar sayısını da ortaya çıkartıyor kendiliğinden. Bir sinema filmi izlerken ancak bir-iki kez duyma şansınız var şarkısını, müziğini. Oysa diziler bir şarkıyı her hafta yeniden duyma ve tiryakisi olma fırsatını veriyor müzik yorgunu dinleyiciye. Dolayısıyla, iyi yapılmış, kaliteli dizi müzikleri, müzikal data fazlalığı içerisinde olumlu bir estetik elek işlevi görüyor. Duydukça daha çok sevilen şarkılar toplumsal bellekte dizi bitse de yerlerini korurken, kimisi tüm tekrarlara rağmen hikayesiyle birlikte unutuluyor.
Peki ya eski Türk filmlerine duyduğumuz nostaljiyi nasıl dindireceğiz şimdi? Şarkılarıyla, hatta replikleriyle kurduğumuz duygusal bağı canlı tutmanın bir yolu var mı bilgi çağında? Neyse ki evet, bir pazar öğleden sonrasında Belkıs Özener’den Tamba Tumba’yı ya da Boş Çerçeve’yi dinleyerek bir Türkan Şoray kahkahası ya da Hülya Koçyiğit hıçkırığıyla buluşabilirsiniz hatıralarınızda. Ya da iyisi mi yine Kalan Müzik’ten çıkan ‘Yeşilçam Şarkıları’ albüm serisini oturup baştan sona bir dinleyin. Belleğinizin hangi unutulmuş siyah-beyaz karesiyle karşılaşacağınız size bile sürpriz olsun. Unutmadan Gökhan Kırdar imzası taşıyan, hem dizi hem de film olarak Kurtlar Vadisi’nin müzikleri de çok başarılı.


Cahit Berkay: Selvi Boylum Al Yazmalım’da Samet’e mandolinle ‘Karşı Tepe’ türküsünü çalmayı öğreten Ahmet Mekin karakteri, Berkay’ın kendi geçmişinden izler taşır belki de. Müziğe ilkokulda mandolin çalarak başlayan Cahit Berkay, 1967’de Moğollar adlı Türkçe rock grubunun kurucularından oldu. Gitar, bağlama, cura ve yaylı tanbur çalan sanatçı, 1974’te sinema filmleri için müzik yapmaya başladı. 2005 itibarıyla 149 uzun metrajlı film, 58 dizi ve çok sayıda reklam müziği yaptı. Türkiye’de üç kez Antalya Altın Portakal Film Festivali ödülü kazandı. Çeşitli Akdeniz ülkeleri film festivallerinde kazandığı En İyi Film Müziği ödülleri bulunuyor. Yaptığı film müzikleri arasında “Fırat’ın Cinleri” (1978 ) , “Kırık Bir Aşk Hikayesi” (1982), “Çiçek Abbas” (1982) “Gizli Yüz” (1991-Altın Portakal) sayılabilir. Sanatçının film müziklerinden oluşan 3 albümü bulunuyor.
Kıraç: Bugün dizi müziklerinin çoğunda imzasına rastladığımız Kıraç, 2002 yılında Zerda dizisinin müziklerini yaparak ‘dizi müziği’ kariyerine başladı. 2003 yılında Zerda için yaptığı müziklerden oluşan albüm piyasaya çıktı. Zerda’nın ardından “Bir İstanbul Masalı” dizisinin müzikleri geldi. Bunu Aliye, Yağmur Zamanı, Gözyaşı Çetesi dizilerinin müzikleri takip etti. Gösterimi devam eden “Binbir Gece” ve “Beyaz Gelincik” adlı dizilerin de müzikleri Kıraç’a ait.
FULYA ÖZLEM

Etiketler:

hatırla sevgili 40.bölüm videoları

1.KISIM


2.KISIM


3.KISIM


4.KISIM


5.KISIM


6.KISIM


7.KISIM


8.KISIM

Etiketler: , ,

9 Kasım 2007 Cuma

hatırla sevgili 40.bölüm fragmanı


Etiketler: , , ,

6 Kasım 2007 Salı

hatırla sevgili 39.bölüm rating rapoları

TELE - BAROMETRE
HEDEF KİTLE : A/B
2 KASIM 2007 CUMA
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)

1 HATIRLA SEVGILI [NET] ATV 9,40 26,50
2 SEVGILI DUNURUM [NET] STAR 9,00 22,00
3 SILA [NET] ATV 8,50 20,40
4 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 7,60 22,90
5 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 7,50 22,60

Etiketler: , , ,

3 Kasım 2007 Cumartesi

muhabirin üstüne yürüdü....


Bir süredir büyük bir aşk yaşayan 'Hatırla Sevgili'nin güzel yıldızı Beren Saat ile başarılı oyuncu Bülent İnal, Akmerkez'de objektiflere yakalandı! Bugüne kadar hiç birlikte görüntülenemeyen sevgililer fotoğraflarının çekilmesine çok bozuldu. İnal, "Sen kimsin? Sana bizi çekmeni kim söyledi? Ben seni eşinle, sevgilinle çeksem hoşuna gider mi?" diyerek muhabirin üzerine yürüdü.


Beren Saat, sevgilisi Bülent İnal'ı "Tamam, boşver" diyerek sakinleştirmeye çalıştı. İnal, 'Ihlamurlar Altında' dizisinde rol arkadaşı Tuba Büyüküstün'den ayrıldıktan sonra Saat'le birlikte olmaya başlamıştı. Büyüküstün'ün de Beren Saat'in 'Hatırla Sevgili'deki rol arkadaşı Cansel Elçin'le aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı.

Etiketler:

hatırla sevgili 39.bölüm videoları

1.KISIM


2.KISIM


3.KISIM


4.KISIM


5.KISIM


6.KISIM


7.KISIM


8.KISIM


9.KISIM

Etiketler: ,

hatırla sevgili 39.bölüm fragmanı

Etiketler: ,

ktunnel sexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsex