HATIRLA SEVGILI DIZISI -- BOLUMLERI - VIDEOLARI: hatirla sevgili dizisi 31.bolum özeti - sezon finali

HATIRLA SEVGILI DIZISI -- BOLUMLERI - VIDEOLARI

hatırla sevgili dizisi,bölümleri,müziği,müzikleri,fragman,fragmanları,mp3,yeni bölümleri,atv,Beren Saat,michelle,Cansel Elçin,Okan Yalabık,Avni Yalçın,Engin Şenkan,Lale Mansur,Ayda Aksel,Hüseyin Avni,Danyal,Nergis Öztürk,resimleri,indir,video,izle,seyret,faruk teber,şevket,rıza,menderes,hatırla sevgili

27 Haziran 2007 Çarşamba

hatirla sevgili dizisi 31.bolum özeti - sezon finali

AHMET NECDET’TEN HESAP SORUYOR!

Lale Ahmet’e Güzide’yi tanıştırır. Ahmet Necdet ve Güzide arasında bir yakınlık sezmiştir ama emin olamaz. Akademi’deki yılbaşı partisinde Ahmet ve Yasemin birbirlerine hediye vermek isterler ama başarılı olamazlar. Herkes büyük umutlarala yeni bir yıla girer. Mehmet Sevim’e cesaretli bir teklifte bulunur. Ahmet Ayla’yı eve bıraktıktan sonra Yasemin’i görmenin bir yolunu bulur. Necdet de Güzide’yi yalnız bırakmamanın yolunu bulur. Defne ve Deniz ise uzun zamandır erteledikleri bir yakınlığı yaşarlar. Nezahat yılbaşı ertesi Almanya’ya taşınmak üzere verdiği kararı açıklar. Özellikle Işık çok sarsılır. Rıza da haberi alınca çok üzülür. Ahmet Ayla’nın doktorundan yardım ister. Evlilik tarihi çok yaklaşmıştır. Doktor ona bir öneride bulunur. Robert Kommer’i ODTÜ’de karşılayan öğrenciler arabasını yakarlar. Ama tutuklananlar sürpriz isimler olur. Ahmet Yasemin’in Güzide ile ilgili ne bildiğini öğrenmeye çalışır. Deniz hiç beklemediği bir ziyaretçi ile çok duygusal bir konuşma yapar. Aile Nezahat’i Almanya’ya yolcular. Ahmetve Melahat evlilik tarihi ile ilgili Ayla ile konuşurlar. Ayla bunu doktoru ile tartışır. Güzide’nin babası pastanede onu ziyarete gelir. Deniz Gezmiş ve gençler 6. Filo’ya karşı 16 Şubat’daki protesto mitingine katılırlar. Deniz ve Defne kendilerini daha öncekiler hiç benzemeyen bir çatışmanın içinde bulurlar. Büyümek zorunda kalacakları acı günlerin başlangıcıdır bu. Ahmet ise Necdet ve Güzide’nin bir ilişkisi olduğundan emin olur. Artık vakit hesaplaşma vaktidir. Ahmet Necdet’in karşısına dikilir.

Etiketler: , , , , , , , ,

3 Yorum:

saat: 9 Ağustos 2007 13:13:00 GMT-7 , Blogger yaprak dedi ki...

ya lütfen sizden rica ediyorum. sezon finalinin videosu gözükmüyor yaniş çalışmıyor. rica etsem yayınlayabilir misiniz

 
saat: 26 Ağustos 2007 00:49:00 GMT-7 , Blogger lale dedi ki...

ahmet çok yakışıklısın yaseminlede çok yakışıyorsunuz

 
saat: 27 Ağustos 2007 11:00:00 GMT-7 , Blogger nisan dedi ki...

hatırla sevgili dizisi myle bir anda başladıki..

kimisine komik gelebilir ama hayatımda çok şeye yön vermeme sağladı bu dizi şu anki plastik ve asık suratlı insanların oynadağı dizi ordularından çok daha anlamlı ve derin.. herkesin de bu diziyi anlayabilceğini düşünmüyorum özellikle bir adalı olarak adada çekilen bölümleri beni çok etkiledi umarım yine bazı bölümleri adada çekilir..

ahmet ve yasemnn süper bi ikili necdette kessin sesini artık alsın güzidesini mutlu mesut geçinsinler.. hele o ayla var ya ona sinit oluyorum onu istiklal caddesinde gördüm zaten..
o kadın beni sinir ediyo yaa

hatırla sevgili ileride herkesin memnuniyetle bahsedeceği bi eserdir .bütün yapımcı ve oyuncuları kutluyorum.

 

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa

ktunnel sexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsex