HATIRLA SEVGILI DIZISI -- BOLUMLERI - VIDEOLARI: hatırla sevgili 58.bölüm özeti

HATIRLA SEVGILI DIZISI -- BOLUMLERI - VIDEOLARI

hatırla sevgili dizisi,bölümleri,müziği,müzikleri,fragman,fragmanları,mp3,yeni bölümleri,atv,Beren Saat,michelle,Cansel Elçin,Okan Yalabık,Avni Yalçın,Engin Şenkan,Lale Mansur,Ayda Aksel,Hüseyin Avni,Danyal,Nergis Öztürk,resimleri,indir,video,izle,seyret,faruk teber,şevket,rıza,menderes,hatırla sevgili

20 Mart 2008 Perşembe

hatırla sevgili 58.bölüm özeti

BÖLÜM ÖZETİ:

Kızıldere’de ki çatışmada Mahir Çayan ve dokuz kişi hayatını kaybeder. Defne perişan, ölenler arasında Deniz’in de olduğunu düşünmektedir. Avukatların ve aydınların çabalarına rağmen üç genç ölüme hergün biraz daha yaklaşmaktadır. Nisan ayının son yarısında, hayat pahalılığı ve adaletsizliklere karşı ölüm orucuna girerler. Onüçüncü günde avukatlarıyla konuşup, oruçtan vazgeçmeye ikna olurlar. Darağacına giderken halsiz ve bitkin görünmemelidirler. 5 Mayıs’ı 6 Mayıs’a bağlayan gece yarısı Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan ve Hüseyin İnan idam cezalarının infazı için hücrelerinden alınırlar. İnfazların o gece yapılacağından aileleri dahil kimsenin haberi yoktur, kendilerinin bile. Mücadeleleri boyunca tek bir cana kıymamış, yirmili yaşlarının başındaki üç genç Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan, Hüseyin İnan sabaha karşı Ankara Merkez Cezaevi’nin avlusunda kurulan darağacında idam edilirler.

Etiketler: ,

2 Yorum:

saat: 28 Mart 2008 02:08:00 GMT-7 , Blogger esin dedi ki...

yaaa süper bir bölümdü soluksuz izledim.yakın tarihimz ve o dönem gençliğinin mücadelesi ancak boyle anlatılabilirdi.emeği geçen herkesi teprik ediyorum.eğer oscar verme yetkim olsaydı hiç düşünmeden hepsini verirdim:))son oniki bölümüde heycanla bekliyorum.

 
saat: 28 Mart 2008 08:11:00 GMT-7 , Blogger deniz dedi ki...

bu dizide emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. bize geçmişimizi doğrularıyla, kimseden korkup yanlışsız bir sekilde anlatıyorlar.

 

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa

ktunnel sexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsex