HATIRLA SEVGILI DIZISI -- BOLUMLERI - VIDEOLARI: muhabirin üstüne yürüdü....

HATIRLA SEVGILI DIZISI -- BOLUMLERI - VIDEOLARI

hatırla sevgili dizisi,bölümleri,müziği,müzikleri,fragman,fragmanları,mp3,yeni bölümleri,atv,Beren Saat,michelle,Cansel Elçin,Okan Yalabık,Avni Yalçın,Engin Şenkan,Lale Mansur,Ayda Aksel,Hüseyin Avni,Danyal,Nergis Öztürk,resimleri,indir,video,izle,seyret,faruk teber,şevket,rıza,menderes,hatırla sevgili

3 Kasım 2007 Cumartesi

muhabirin üstüne yürüdü....


Bir süredir büyük bir aşk yaşayan 'Hatırla Sevgili'nin güzel yıldızı Beren Saat ile başarılı oyuncu Bülent İnal, Akmerkez'de objektiflere yakalandı! Bugüne kadar hiç birlikte görüntülenemeyen sevgililer fotoğraflarının çekilmesine çok bozuldu. İnal, "Sen kimsin? Sana bizi çekmeni kim söyledi? Ben seni eşinle, sevgilinle çeksem hoşuna gider mi?" diyerek muhabirin üzerine yürüdü.


Beren Saat, sevgilisi Bülent İnal'ı "Tamam, boşver" diyerek sakinleştirmeye çalıştı. İnal, 'Ihlamurlar Altında' dizisinde rol arkadaşı Tuba Büyüküstün'den ayrıldıktan sonra Saat'le birlikte olmaya başlamıştı. Büyüküstün'ün de Beren Saat'in 'Hatırla Sevgili'deki rol arkadaşı Cansel Elçin'le aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı.

Etiketler:

0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa

ktunnel sexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsex